Általános Szerződési Feltételek

Utoljára frissítve: 2024-02-20 07:56:44

PromNET Hosting - Szolgáltatási Feltételek


Üdvözöljük a PromNET Hosting szolgáltatásainál! Nagyra értékeljük üzletét és azt a bizalmat, amit szolgáltatásaink iránt tanúsít. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a Szolgáltatási Feltételeket ("Feltételek") mielőtt virtuális privát szervereinket (VPS) és webtárhely szolgáltatásainkat igénybe venné. A szolgáltatásainkra való regisztrációval vagy azok használatával elfogadja ezeket a Feltételeket.


Feltételek Elfogadása:
A PromNET Hosting szolgáltatásainak használatával elismeri, hogy elolvasta, megértette és beleegyezik ezekbe a Feltételekbe. Ha nem ért egyet bármely részével, kérjük, ne vegye igénybe szolgáltatásainkat.


Szolgáltatások:
A PromNET Hosting virtuális privát szervereket és webtárhely szolgáltatásokat biztosít, ezekre vonatkozó feltételek és feltételek betartásával.


Fiók Regisztráció:
Szolgáltatásaink használatához fiókot kell létrehoznia, pontos és teljes információk megadásával. Ön felelős fiókjának hitelességének megőrzéséért.


Fizetés és Számlázás:
Egyetért a szolgáltatásokkal kapcsolatos minden díj időben történő kifizetésével. A PromNET Hosting fenntartja a jogot, hogy módosítsa az árakat, és új díjakat vezessen be értesítés után.


Szolgáltatási Szint Megállapodás (SLA):
A PromNET Hosting arra törekszik, hogy magas szolgáltatási rendelkezésre állás és teljesítmény szintet tartsa fenn. Az SLA tartalmazza a szolgáltatás rendelkezésre állására, a támogatás reakcióidőkre és más releváns mutatókra vonatkozó kötelezettségvállalásokat és garanciákat.


Tartalom és Használat:
Ön kizárólag felelős a VPS vagy weboldalán tárolt tartalomért. A PromNET Hosting fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy megszüntesse a szolgáltatásokat, ha a használatuk megsérti az alkalmazandó törvényeket vagy ezeket a Feltételeket.


Adatbiztonság és Adatvédelem:
A PromNET Hosting intézkedéseket tesz az adatok biztonságának érdekében, de Ön felelős további biztonsági intézkedések végrehajtásáért. Adatvédelmi irányelveink részletezik az adatgyűjtés, tárolás és feldolgozás módszereit.


Megszüntetés:
Mindkét fél felmondhatja a szolgáltatásokat bármilyen okból megfelelő előzetes értesítés mellett. A PromNET Hosting azonnal felfüggesztheti vagy megszüntetheti a szolgáltatásokat ezeknek a Feltételeknek való megsértése esetén vagy törvény által előírt esetekben.


Visszatérítési Szabályzat:
A visszatérítési szabályzatok a szolgáltatás típusától és a fizetési tervtől függően változnak. Kérjük, tekintse meg visszatérítési szabályzatunkat a részletekért.


Felelősség Korlátozása:
A PromNET Hosting nem felelős semmilyen közvetlen, közvetett, mellékelt, következményes vagy büntető jellegű károkért, amelyek a szolgáltatásaink használatából vagy azok használatának képtelenségéből erednek.


Feltételek Módosítása:
A PromNET Hosting fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy frissítse ezeket a Feltételeket. A változások a weboldalunkra való közzétételkor lépnek életbe. Az Ön felelőssége, hogy időről időre áttekintse ezeket a Feltételeket.


Kapcsolatfelvétel:
Bármilyen kérdés vagy aggodalom esetén a Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@promnet.hu e-mail címen!


A PromNET Hosting szolgáltatásainak használatával beleegyezik ezeknek a Szolgáltatási Feltételeknek a betartásába. Köszönjük, hogy a PromNET Hosting mellett döntött!