⚙️ S1 - Szerver memória bővítés

02/03/2024

10:36

Kedves Ügyfeleink és Partnereink!


Örömmel értesítünk benneteket, hogy megkezdtük s1 nevü szerverünk memóriakapacitásának bővítését, melynek célja a további teljesítmény növelése és a zavartalan működés biztosítása. A frissítések révén új lehetőségeket nyitunk meg az online élményeitek előtt, és biztosítjuk, hogy szolgáltatásaink a legmagasabb szinten teljesítsenek.


Frissítési főbb szempontok:


Nagyobb teljesítmény: Az új memóriakapacitás lehetővé teszi számunkra, hogy optimalizáltabb és gyorsabb szolgáltatásokat nyújtsunk, ami különösen fontos az olyan komplex alkalmazások esetén, mint például adatbázis-kezelés vagy többfelhasználós játékok futtatása.


Stabilitás és megbízhatóság: A memória bővítése hozzájárul a szerverek stabilabb működéséhez és az esetleges leállások minimalizálásához, így biztosítva a folyamatos online elérhetőséget.


Skálázhatóság: Az új memóriakapacitás lehetőséget teremt számunkra a jövőbeni növekedésre, így rugalmasabban tudunk alkalmazkodni az igényekhez és biztosítani a kitűnő szolgáltatásokat még nagyobb látogatószám esetén is.


Mit jelent ez számotokra?


A szerverek memóriabővítése egyaránt előnyös mind az egyéni felhasználók, mind a vállalati ügyfelek számára. Az újítások révén nemcsak gyorsabb és stabilabb online élményeket kínálunk, hanem lehetőséget is biztosítunk számotokra a saját projektjeitek vagy üzleti alkalmazásaitok hatékonyabb futtatására.


Hogyan érinti a felhasználókat?


Minden jelenlegi és leendő ügyfelünk számára az új memóriakapacitás automatikusan beépül a meglévő szervereinkbe. Nem szükséges semmilyen külön beavatkozás vagy frissítés a részetekről – az újítások automatikusan érvénybe lépnek.


Köszönjük, hogy továbbra is velünk tartotok, és reméljük, hogy az újításaink segítenek még magasabb szintre emelni az online élményeiteket. Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén kérjük, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot!


Üdvözlettel,


PromNET csapata